Betalingsvilkår

Køb af medlemskab med løbende abonnement

Når du køber et medlemskab hos Del Livet, accepterer du, at det er en aftale om køb af et løbende abonnement uden binding, hvor du bliver tilmeldt automatisk kortbetaling. Du kan til enhver tid opsige dit medlemskab/abonnement. Derved trækker du samtidig dit samtykke til automatisk kortbetaling tilbage og stopper for kommende betalinger. Samtidig slettes alle dine kortoplysninger. Her kan du læse mere om, hvad der ligger i aftalen:

Du køber enten et abonnement, hvor du betaler for en 1 måned ad gangen (145 kr.), for 3 måneder ad gangen (384 kr., d.v.s.128 kr. per måned.) eller for 12 måneder ad gangen (768 kr., d.v.s. 64 kr. per måned). Prisen er inklusive moms.

Ved udløbet af den valgte periode får du mulighed for helt frit at skifte til en anden type abonnement. Dvs. at du fx kan skifte fra et abonnement, hvor du betaler for 1 måned ad gangen til det, hvor du betaler for 3 måneder ad gangen eller omvendt.

Dit abonnement løber, indtil du selv vælger at opsige det.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du blot logge ind på del-livet.dk og gå til betalingssiden, hvor du kan opsige abonnementet.

Derudover kan du selvfølgelig altid opsige her og nu ved at logge ind på del-livet.dk og klikke på ”Betalingsside”. Dog hæfter du så for hele den forudbetalte periode, som derfor ikke refunderes.

Hvis du derimod vil fortsætte med dit abonnement, skal du ikke foretage dig noget. Har du tidligere valgt abonnement med 1 måneds periode, bliver du derfor igen trukket for 1 måned. Har du tidligere valgt en 3 måneders periode, bliver du igen trukket for 3 måneder. Og har du valgt 12 måneder, bliver du igen trukket for 12 måneder.

Dog vil det også fremgå af mailen, at du før udløbet af den allerede betalte periode, kan vælge at skifte til en anden type abonnement end det, du allerede har valgt. Dvs. at du nu fx får mulighed for frit at skifte fra et abonnement, hvor du betaler for 1 måned ad gangen til det, hvor du betaler for 3 måneder ad gangen eller omvendt og uden, at det i øvrigt påvirker den løbende aftale.

Fortrydelsesret

Du har en lovbestemt fortrydelsesret på 14 dage fra købstidspunktet, når du køber abonnement hos os. Fra det øjeblik, du tager produktet i brug, ophører fortrydelsesretten dog. Du tager vores produkt i brug i det øjeblik, du klikker på ´Udgiv profil´. For nu er din kontaktannonce aktiveret og kan læses af andre, ligesom I kan kontakte hinanden.

Du har købt et løbende abonnement. Derfor gælder fortrydelsesretten heller ikke hver gang den periode, du har valgt at betale for ad gangen (1, 3 eller 12 måneder) udløber, og du automatisk – hvis du altså ikke har sagt op - trækkes i betaling for en ny, tilsvarende periode.

Fortrydelsesretten gælder heller ikke, hvis du på et tidspunkt vælger at skifte fx fra en 1 til 3 måneders periode eller omvendt, fordi dette betragtes som en fortsættelse af den allerede indgåede aftale om et løbende abonnement.

Øvrige betalingsvilkår

Du køber dit abonnement hos ejerne af Del Livet: Bachmann & Knudsen ApS (CVR Nr.: 37043095).

Betaling af dit abonnement kan kun ske med VISA/Dankort eller MasterCard.

Der betales altid forud.

For hver betaling modtager du en mail fra os med en kvittering.

Eventuelle prisændringer vil blive varslet i god tid. De gældende priser vil altid fremgå tydeligt på sitet.

Manglende betaling for fornyelse af medlemskab

Hvis betaling for forlængelse af dit medlemskab ikke kan gennemføres, fx fordi dit kort er lukket, eller vi ikke har fået information om et nyt kort, bliver din profil inaktiveret. Når du har opdateret dine betalingsinformationer, og betalingen for en ny periode er registreret, kan du genaktivere din profil.

Sådan er du beskyttet af lovgivningen

For at beskytte forbrugere der tilmelder sig automatisk kortbetaling, eller lignende ordninger, er det bestemt i lovgivningen, at hvis du ikke har godkendt det præcise beløb, der bliver trukket, og beløbet er højere end du med rimelighed kunne forvente, så er din bank forpligtet til at tilbageføre betalingen, hvis du gør indsigelse inden for 8 uger (se § 65 og § 66 i Lov om betalingstjenester).

Du har altid krav på at få tilbageført en betaling der ikke er aftalt, hvis du gør indsigelse til din bank når du bliver opmærksom på den, og ikke overskrider indsigelsesfristen på 13 måneder (se § 57 og § 63 i Lov om betalingstjenester).

{{ error }}