Praktisk info

Datasikkerhed

Del Livet gør, hvad der står i vores magt for at sikre, at vores medlemmers personlige data ikke kan misbruges. Vi er underlagt den danske persondatalov.

SSL-kryptering af dine oplysninger

Alle oplysninger – fx login oplysninger, billeder og beskeder – bliver SSL-krypteret, så de ikke kan læses af uvedkommende, når de sendes fra din computer til vores server eller omvendt.

Sikker opbevaring af dine data

Ifølge lovgivningen skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Del Livet’s servere er fysisk placeret i Frankfurt i en bygning, hvor kun sikkerhedsgodkendte medarbejdere har adgang. Serverne er desuden beskyttet af opdaterede firewalls, der forhindrer uautoriseret adgang til dine personlige informationer.

Intet salg af dine data

Del Livet bruger HEAP- og Google Analytics til brug for fx kundesupport og forbedring af brugeroplevelsen. Vi sælger ikke data om vores medlemmer.

Du bestemmer selv, hvad andre må vide om dig

Du har selv kontrol over, hvilke oplysninger du vil dele med andre medlemmer. Del Livet sender ikke informationer om dig videre til andre medlemmer, da al kontakt mellem medlemmer foregår via vores interne beskedsystem i dit eget tempo.

Du kan altid se, ændre og/eller slette alle dine informationer under ”Min Profil”.

{{ error }}