Om Del Livet

Hvad er Del Livet?

Del Livet er et unikt dating-koncept for singler over 40 år, der søger en partner til et varigt kærlighedsforhold. Vi tror på, at det kræver tid, imødekommenhed og omtanke. Konceptet kombinerer formen på den trykte kontaktannonce med det bedste fra online-mediets muligheder.

De tre Trin

Del Livet er opbygget, så du gradvist får mere information om den person, du er interesseret i. Derfor består profiler hos os af tre trin, som man får adgang til, hvis to personer - trin for trin - er indforstået med at gå videre sammen.

Trin 1

Selvom enhver kan læse alle de anonyme kontaktannoncer på sitet, er det kun medlemmer, der kan svare på dem. Klikker du som medlem ’Interesseret’ på en annonce, sendes din egen annonce direkte til personen bag den. Har vedkommende også lyst til at vide mere om dig, får I begge adgang til Trin 2 med flere oplysninger om hinanden.

Trin 2

Her er foto og oplysninger om fx interesserer, job/uddannelse og børn. Samt en oversigt over nogle af jeres værdier, vaner, mål i livet og ønsker til parforholdet. Hvis begge kan lide indholdet på Trin 2, følges I ad til Trin 3, hvor I kan begynde at skrive sammen.

Trin 3

Dette er et beskedsystem, hvor du selvfølgelig selv kan bestemme, hvad du vil fortælle om dig og dit liv. Og hvad du vil spørge den anden om. Det er helt op til jer, om det på et tidspunkt skal føre til en date.

Dating med respekt

Med dette slogan ønsker vi at trendsætte en ny dating-kultur i Danmark, hvor refleksion og respekt er i høj kurs.
Vores ideal er, at Del Livet er kendt for at være stedet med `respekt for andre mennesker’ som udtryk for god etik og moral. Vi lægger derfor ikke bare op til, at vores medlemmer skal behandle hinanden godt, men stiller også høje krav til os selv og vores egen opførsel.

Vores medlemmer behandler hinanden godt

  • Tag ét skridt af gangen, vær åben, nysgerrig og tålmodig - giv dig god tid til at reflektere undervejs.
  • Skru ned for dine forventninger til den første kontakt. Giv det en chance for at udvikle sig, så du kan se mennesket bag det ydre, selvom et foto måske ikke lever op til dine drømme.
  • Gå gerne på mere end en enkelt date. Forsøg at give det hele menneske en fair chance. Det kan være svært straks at mærke, om en person er den rigtige for dig.
  • Mød altid op til en aftalt date. Er afbud absolut nødvendigt, så meld det i god tid og på en anstændig måde.
  • Skriv/tal altid pænt til andre. Hvis du ikke ønsker at gå videre med én, du er begyndt at skrive sammen eller ses med, så giv altid besked, og på en hensynsfuld facon.

Du får tildelt et neutralt og unikt brugernavn

Når du melder dig ind hos Del Livet, får du tildelt et brugernavn i stil med ’Billetmrk. 63945’. På den måde slipper du for selv at opfinde et brugernavn. Desuden bevarer du din anonymitet, indtil du selv vælger at fortælle dit navn til et af de andre medlemmer.

Din identitet er beskyttet

Del Livet videregiver ikke dit navn, dit foto eller dine kontaktinformationer til andre medlemmer. Du skal selv aktivt vælge at identificere dig over for et andet medlem, når du mener, at jeres relation er til det.

Du får kun kontakt med mennesker, som du aktivt vælger til

Del Livet er skabt sådan, at to personer skal vælge hinandens kontaktannoncer til, før de får adgang til flere informationer om hinanden. Hvis du ikke er interesseret i at lære den anden nærmere at kende, kan du bare klikke på ’Afslå’, og så kan personen ikke kontakte dig igen.

Bortset fra kontaktannoncen er profilen let og hurtig at udfylde

Du skal blot besvare nogle enkle spørgsmål. Spørgsmålene handler fx om din livsstil, dine livsværdier og dine holdninger til parforholdet. Svarene er en god hjælp for folk, når de skal beslutte, om de har lyst til at lære en anden person bedre at kende.

{{ error }}