Sådan gør du

Opsig medlemskab

Hos Del Livet er det let at opsige sit medlemskab.

Når du opsiger dit medlemskab får du to valgmuligheder:

  1. Din profil og alle dine oplysninger slettes ved medlemskabets ophør.
  2. Din profil og alle dine oplysninger gemmes hos os, så du på et senere tidspunkt kan logge på del-livet.dk og genaktivere din profil med alle oplysninger intakte.

Opsig dit medlemskab nu

Du kan selvfølgelig altid opsige her og nu ved at logge ind på del-livet.dk, klikke på ‘Betalingsside’ og vælge ‘Opsig’.

Dog hæfter du for hele den forudbetalte periode, som derfor ikke refunderes.

{{ error }}